Vergaderen

Er zijn vele mogelijkheden om te vergaderen bij Hotel de Zwaan. Groepen van 2 tot 60 personen worden welkom ontvangen. Wij verzorgen graag uw dag waarbij u zich op uw vergadering en doelstellingen kunt concentreren, onze zorg is het om uw gezelschap een comfortabel en ontspannen plek te geven om te vergaderen.

Verschillende arrangementen zijn mogelijk waar we 3 mooie ruimtes voor beschikbaar hebben.

 

– De Jachtkamer is de grootste ruimte waar veelal seminars en bedrijfspresentaties gegeven worden. Hier zitten hoofdzakelijk groepen van 15 – 60 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de Jachtkamer vaak gebruikt om in het gedeelte bij de Open Haard te vergaderen/ presenteren waar de andere helft voorzien is van tafels om gezamenlijk van een lunch te genieten. Het achterterras is bij goed weer vrijelijk te gebruiken voor de nodige ontspanning en het halen van een ‘frisse neus’.

 

– De Rode Kamer wordt regelmatig gehuurd voor speciale lunch/diner-vergaderingen. Hier zitten over het algemeen kleine groepen van 4 tot 12 personen die besloten besprekingen voeren. Het is een mooie charmante ruimte op de begane grond waar het gevoel van weleer bijdraagt aan een bijzondere ambiance voor uw meeting.

 

– De Twickelkamer is het jongste pareltje van Hotel de Zwaan. Op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand kijkt u tegen de bosrand van Landgoed Twickel. In Mei van 2012 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Hier zit u met 4 tot 16 personen prima te vergaderen, trainen of brainstormsessies te houden. Het karakter van deze kamer is zakelijk met een veel natuurlijke en stijlvolle elementen. Vergadertafels van eikenhout uit de bossen van Twickel, een 55 inch flatscreen waar alle soorten laptops (Apple, PC) middels aanwezige kabels op aangesloten kunnen worden maar ook een airco om tijdens warm weer de aandacht scherp te houden. Volledig geautomatiseerde en stille klimaatbeheersing met groen label. Ook zijn we de eerste in Twente waar middels iTV van Apple direct vanaf uw iPad een presentatie gestreamed kan worden. U heeft de eigen beschikking over een minibar met frisdranken en naar wens wijnen. Tijdens uw pauze wordt door ons team alles ververst en verschoont zodat uw vergadering na de lunch of diner weer fris door kan gaan. Vergaderen in een zakelijke ruimte om vervolgens te genieten van een lunch of diner met huiskamer-gevoel in onze Brasserie.

De Twickelkamer is per dagdeel te huur voor een flat-fee. In deze flatfee zitten de frisdranken, koffie, thee en tafelwater inbegrepen.